Sicilien - en smakresa
Om Sicilien

Italiens gastronomiska mångfald – en resa genom...
När många tänker på italiensk mat är det ofta pizza från Neapel, pasta från Bologna och gelato i solen som först dyker upp. Men den italienska matkulturen är så mycket...
Italiens gastronomiska mångfald – en resa genom...
När många tänker på italiensk mat är det ofta pizza från Neapel, pasta från Bologna och gelato i solen som först dyker upp. Men den italienska matkulturen är så mycket...

Italiens gastronomiska mångfald – en resa genom...
När många tänker på italiensk mat är det ofta pizza från Neapel, pasta från Bologna och gelato i solen som först dyker upp. Men den italienska matkulturen är så mycket...
Italiens gastronomiska mångfald – en resa genom...
När många tänker på italiensk mat är det ofta pizza från Neapel, pasta från Bologna och gelato i solen som först dyker upp. Men den italienska matkulturen är så mycket...

Italiens gastronomiska mångfald – en resa genom...
När många tänker på italiensk mat är det ofta pizza från Neapel, pasta från Bologna och gelato i solen som först dyker upp. Men den italienska matkulturen är så mycket...
Italiens gastronomiska mångfald – en resa genom...
När många tänker på italiensk mat är det ofta pizza från Neapel, pasta från Bologna och gelato i solen som först dyker upp. Men den italienska matkulturen är så mycket...